Wat hebben wij in huis?

Het producten- en dienstenassortiment van OBT beslaat het totale traject van vormgeving tot en met aflevering en After sales. OBT levert alle disciplines die het grafische vak kent: van ontwerp tot levering van het te vervaardigen product. OBT verzorgt van kleine tot zeer complexe opdrachten: ontwerp/ontwikkeling en prepress, huisstijlontwikkeling en -beheer, ONLINE voor digitale service, multimedia en internet, drukken, printen en afwerken, opslag, mail, beheer en transport.

OBT vindt het van groot belang dat zij alle productiemiddelen en softwaresystemen zelf in huis heeft. Hierdoor zijn wij in staat garanties te bieden en hebben we ook de kwaliteitcontroles in eigen hand. De apparatuur en de ICT van OBT wordt voortdurend aangepast of vernieuwd zodra technische ontwikkeling daar aanleiding toe geven.
OBT werkt met ultra moderne ERP en Prepress apparatuur met verwerking van computer to plate (CTP), digitaal aanstuurbare drukpersen tot 75×105 cm, digitaal aanstuurbare zwart/wit- en kleurenprinters, alle benodigde afwerkapparatuur en direct mail apparatuur. Hierdoor kunt u profiteren van een snelle doorlooptijd, een ruime capaciteit en een zeer voorspelbaar productresultaat. Bij OBT vindt u de nieuwste apparatuur van Manroland, Heidelberg, Canon/Océ, Xerox en Kodak. Deze merken behoren tot de absolute top van wat er in de wereld verkrijgbaar is op het gebied van de productie van communicatiemiddelen.

Garanties en flexibiliteit

Gezien de structuur van OBT wordt ingestaan voor alle voorkomende werkzaamheden. Door onze flexibiliteit en back-up faciliteiten (2 productielocaties) kan worden voldaan aan elke wens van de opdrachtgever voor zover die wensen binnen de gestelde termijn technisch uitvoerbaar zijn. In extreme gevallen kan van tweeploegen naar drieploegen worden geschakeld om de drukcapaciteit met 33% te vergroten. De goede relatie met onze leveranciers maakt dat we voldoende capaciteit kunnen garanderen.

Korte doorlooptijden

Doorlooptijden worden bij OBT zo kort mogelijk gehouden. De realisatie van de planning is gebaseerd op een gedetailleerde productieplanning die van uur tot uur door de productiebegeleider wordt gevolgd (geautomatiseerd) en door de productieleider en medewerkers wordt uitgevoerd. Wanneer er op het laatste moment een tekstwijziging moet plaatsvinden wordt er gelijk voldoende ruimte vrijgemaakt op onze afdeling vormgeving/opmaak en eventueel wordt de planning aangepast. Onze mensen zijn gewend om op onregelmatige tijden te werken en zijn hierop ingespeeld.

Wat hebben wij in huis?
Wat hebben wij in huis?