Sociaal return

OBT streeft ernaar om zo veel mogelijk jongeren toegang te geven tot de grafische industrie, door het verzorgen van stages en rondleidingen. Daarnaast biedt OBT ook werkplekken voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Het grootste project hierin is de samenwerking met GGZ Rivierduinen Leiden en OBT|De Bink.

OBT|De Bink heeft in samenwerking met Reprocentrum Movens van GGZ Rivierduinen, een Print- en Copyshop opgezet onder de naam MoBi. Hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om zich te ontwikkelen en hun kwaliteiten te benutten in een neutrale leer- en werkomgeving. In samenwerking met de grafische collega’s van OBT|De Bink en de begeleiders van GGZ biedt MoBi de mensen een unieke werkplek waar ze kunnen leren en werken.

MoBi wil door het maken van printwerk en mailingen voor bedrijven en particulieren mensen met een GGZ (psychische) achtergrond een zinvolle werkplek bieden voor dagbesteding. Hiermee kunnen deze mensen hun kwaliteiten optimaal benutten, zichzelf ontwikkelen in het grafische vak om daardoor uiteindelijk een grotere kans te krijgen om te re-integreren op de arbeidsmarkt. Dit zie je terug in de kernwaarden: betrokkenheid, kwaliteit, ontwikkeling, continuïteit.

Veiligheid

OBT is goed voorbereid op de bijzonderheden, eisen en wensen die het drukken voor grote professionele organisaties met zich meebrengt. OBT voldoet aan de eisen voor het vervaardigen van vertrouwelijke communicatiemiddelen en is gecertificeerd voor ISO 27001 en 27002 waardoor de veiligheid van het pand, het netwerk en data- en persoonsgegevens gegarandeerd zijn.

Sociaal return & veiligheid
Sociaal return & veiligheid