OBT beschikt over ‘state of the art’

OBT wil, door te investeren in opdrachtgevers, kennis, technologie en milieu, haar opdrachtgevers met de nieuwste communicatiemiddelen van dienst kunnen zijn. Hierdoor is een klantvriendelijke organisatie ontstaan die meedenkt en oplossingen aanbiedt, waardoor onze opdrachtgevers optimaal rendement halen uit de bij OBT ondergebrachte opdrachten. Met onze kennis van de organisaties van onze opdrachtgevers en met behulp van managementrapportages, proberen we steeds weer een slag te maken in efficiëntie, duurzaamheid en kostenreductie. OBT beschikt over ‘state of the art’ apparatuur en loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen en trends in de communicatiewereld.

Aanbestedingen

OBT heeft ruime ervaring met tenders (aanbestedingen) en omvangrijke opdrachten voor (semi-)overheid en bedrijfsleven. Wij leveren grafische normale, confidentiële, geheime en zeer geheime producten en diensten voor gemeenten, (o.a. gemeente Amsterdam en Almere), in samenwerking met Xerox voor de gehele Rijksoverheid, voor opleidingsinstituten (o.a. Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden) en vele andere commerciële en (semi-)overheidsinstellingen.

Innovatie

Eén van de speerpunten van OBT is wel haar innovatiebeleid. Door continue investering in technologie en in de kennis van haar medewerkers is zij in staat probleemoplossend in haar productieproces te opereren. Zo heeft OBT onder andere veel ervaring met kostenbesparing, efficiënt gebruik maken van communicatiebudget en bijvoorbeeld automatische opmaakprogramma’s, welke zij koppelt aan databases en beeldbanken.

Aanbestedingen
E-Book