Voorraadbeheer/warehousing

OBT beschikt over ruime geconditioneerde opslagruimten, moderne afwerkings- en verpakkingsapparatuur en over eigen vervoer. Inmiddels heeft OBT veel ervaring opgedaan met het op voorraad houden en afleveren van door opdrachtgevers bestelde orders en producten die op afroep dienen te worden geleverd. Afhankelijk van de wens van onze klant zijn er verschillende procedures waarbij bestelmomenten, webshop, bestelaantallen, beslissingsbevoegdheden, uitgiften, postbezorging en betaalmomenten efficiënt ingevuld worden. Het digitaal bijhouden van artikelen, analyse hiervan en berekenen van de optimale bestelhoeveelheden en ijzeren voorraden werkt kostenbesparend. Hierdoor kan er niet alleen een interne efficiëntie gerealiseerd worden maar zal er niet snel een tekort of een overschot aan drukwerk ontstaan.

Online services

Persoonlijk contact staat bij ons voorop bij het bespreken en aanleveren van orders. Maar is alles duidelijk of is een toelichting met een telefoontje voldoende, dan ondersteunen wij u ook graag online.

OBT online:
Een persoonlijke inlognaam en wachtwoord geven u toegang tot een beveiligd deel van de site. Na het inloggen kunt u kiezen uit vier mogelijkheden.

  1. FTP aanlevering – U kunt alle documenten snel en eenvoudig aanleveren. Zodra uw documenten bij ons binnen zijn, worden deze automatisch gecontroleerd en verwerkt. Heeft u speciale aanleverwensen, dan passen wij de instellingen voor u aan.
  2. Opmaak/printshops – Via beveiligde online standaardsjablonen kunt u zelf eenvoudig standaard drukwerkproducten samenstellen zoals flyers, posters en nieuwsbrieven.
  3. Beeldbank – Beheer uw beelden of documenten online, zonder zorgen over back-ups, datasnelheid of opslagcapaciteit.
  4. Online webshop – Hier kunt u kiezen uit de volgende tabs:

U kunt online op eenvoudige wijze offertes aanvragen en orders ingeven, maar ook de bestelhistorie raadplegen en repeatorders ingeven.
U kunt de Voorraad bekijken en direct bestellingen plaatsen. Volg de Voortgang van uw order, inclusief levertijd alsmede aflevergegevens en Afleverbon. Naast de voorraadproducten staan ook de contract Prijsafspraken overzichtelijk op de website vermeld.